Били Ајдол

Таг
2Вести

БИЛИ АЈДОЛ СО ВНУЦИТЕ ЈА ОТВОРИ СВОЈАТА ЅВЕЗДА НА ХОЛИВУДСКАТА ПАТЕКА НА СЛАВНИТЕ

ОТКАКО СТАНА ДЕДО, БИЛИ АЈДОЛ СЕ ВРАЌА СО НОВА МУЗИКА ПО СЕДУМ ГОДИНИ ПАУЗА