БИЛЈАНА ДАМЈАНОВСКА И СЕФЕДИН БАЈРАМОВ ЌЕ ОДБЕЛЕЖАТ 50 ГОДИНИ МУЗИЧКО ТВОРЕШТВО СО КОНЦЕРТ ВО БИТОЛА