САКАМ ДА ГИ ОВЕКОВЕЧАМ НАЈЗАФРЛЕНИТЕ ПЛЕМИЊА ВО АФРИКА ПРЕД ДА ИСЧЕЗНАТ, ВЕЛИ ФОТОГРАФКАТА БИЛЈАНА ЈУРУКОВСКИ