ФИЛИГРАНОТ НА БИЛЈАНА КЛЕКАЧКОСКА ШТО ПЕНДАРОВСКИ МУ ГО ПОДАРИ НА ПАПАТА Е ИНСПИРИРАН ОД МОЗАИК ОД СТОБИ