биолуминисценција

Таг
2Вести

ВО ДЛАБОКИТЕ ВОДИ НА НОВ ЗЕЛАНД ПРОНАЈДЕНИ АЈКУЛИ КОИ СВЕТАТ ВО ТЕМНИЦА

БИОЛУМИНИСЦЕНТНИ БРАНОВИ НАПРАВИЈА РЕТКО СВЕТЛОСНО ШОУ ВО КАЛИФОРНИЈА