бисер

Таг
2Вести

НАЈСТАРИОТ БИСЕР НА СВЕТОТ ПРОНАЈДЕН КРАЈ АБУ ДАБИ

БИСЕР НА МАРИЈА АНТОАНЕТА ПРОДАДЕН ЗА РЕКОРДНИ 36 МИЛИОНИ ДОЛАРИ