Бистра Георгиева

Таг
3Вести

„ТРИ“ ОБЈАВИ НОВА ЕДИЦИЈА КНИГИ ЗА ДЕЦА СО ЛИКОВИТЕ СТЕЛА И САНИ

СЛИКОВНИЦАТА НА ГЕОРГИЕВА „ЏИНОВСКА ПРОДАВНИЦА ЗА ФАНТАЗИИ“ ПРЕВЕДЕНА НА ШПАНСКИ И КАТАЛОНСКИ ЈАЗИК

ПРОМОЦИЈА НА ЏИНОВСКАТА СЛИКОВНИЦА ОД БИСТРА ГЕОРГИЕВА