Битлс. Еби роуд

Таг
2Вести

„ЕБИ РОУД“ НА „БИТЛС“ ПО 50 ГОДИНИ СЕ ВРАТИ НА ВРВОТ НА БРИТАНСКАТА ТОП-ЛИСТА И ПОСТАВИ НОВ РЕКОРД

МАКАРТНИ И СТАР ОДБЕЛЕЖАА 50 ГОДИНИ ОД ИЗЛЕГУВАЊЕТО НА АЛБУМОТ „ЕБИ РОУД“