Битолски камерен оркестар

Таг
3Вести

КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР НА БИТОЛА ЌЕ ОДРЖИ КОНЦЕРТ СО ХИТОВИТЕ НА ТОШЕ И БОЈС И ДЕЛАТА НА КИРЕ КОСТОВ

ТРАГАЈТЕ ПО МАГИЈАТА ВО ВАС, КАЖА САРА МЕЈС НА НОВОГОДИШНИОТ КОНЦЕРТ СО КОЛЕШКИТЕ И БИТОЛСКИОТ КАМЕРЕН ОРКЕСТАР

ЕМ-ТИ-ВИ ХИТОВИТЕ СО БИТОЛСКИОТ КАМЕРЕН ОРКЕСТАР ГО ДОНЕСОА СВЕТОТ НА КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ