Благоја Чоревски

Таг
3Вести

ПРЕТСТАВАТА „СРЕЌЕН МРТОВЕЦ“ СО БЛАГОЈА ЧОРЕВСКИ ЌЕ СЕ ИГРА ВО НАЦИОНАЛНАТА ОПЕРА И БАЛЕТ

КОМИЧАР СУМ, А НИКОГАШ НЕМАМ ДОБИЕНО НАГРАДА ЗА КОМЕДИЈА, ВЕЛИ БЛАГОЈА ЧОРЕВСКИ

ПРЕТСТАВАТА „СРЕЌЕН МРТОВЕЦ“ Е ИДЕАЛНА ЗА СЕГА, КОГА ПО ЕДНА ГОДИНА ЧЕКАМЕ ЗА ДОКУМЕНТИ, ВЕЛИ БЛАГОЈА ЧОРЕВСКИ