Блек Сабат

Таг
2Вести

ВО БИРМИНГЕМ СЕ ПОДГОТВУВА ПРВИОТ ХЕВИ МЕТАЛ БАЛЕТ ИНСПИРИРАН ОД „БЛЕК САБАТ“

БАЛЕТ ИНСПИРИРАН ОД МУЗИКАТА НА „БЛЕК САБАТ“ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА ВО СЕПТЕМВРИ