НА СЕСТРА МИ Ѝ ГО ДАДОВ ИМЕТО ПО ПЕСНАТА „КОЈ ДА ТИ КАЖЕ ИВАНА“ ОД КЕМАЛ МОНТЕНО, РЕЧЕ ПЕЈАЧКАТА БОЈАНА СКЕНДЕРОВСКИ