Бон Скот

Таг
2Вести

ПЕРТ МУ ОДДАДЕ ПОЧИТ НА ПОКОЈНИОТ ПЕЈАЧ НА „ЕЈ-СИ/ДИ-СИ“ СО 10-КИЛОМЕТАРСКА СВИРКА

ПОКОЈНИОТ ПЕЈАЧ НА „ЕЈ-СИ/ДИ-СИ“ БОН СКОТ ЌЕ СЕ ЧЕСТВУВА НА НАЈДОЛГАТА БИНА НА СВЕТОТ