ЧУДНО МИ Е КОГА ВО СЛОВЕНИЈА НА УЛИЦА ЌЕ МИ РЕЧАТ „ВЕ МОЛАМ“ И „ИЗВИНЕТЕ“, ВЕЛИ БОРА ЃОРЃЕВИЌ ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ