Борат 2

Таг
5Вести

АУДИЦИЈАТА ЗА „БОРАТ 2“ БЕШЕ ТОЛКУ ТАЈНА ШТО МИСЛЕВ ДЕКА Е ТРГОВИЈА СО ЛУЃЕ, ВЕЛИ МАРИЈА БАКАЛОВА, ПРВА БУГАРКА НОМИНИРАНА ЗА ЗЛАТЕН ГЛОБУС

САША БАРОН КОЕН ВЕЛИ ДЕКА ГО ПЕНЗИОНИРАЛ ЛИКОТ НА БОРАТ

БУГАРКАТА МАРИЈА БАКАЛОВА ПОБЕДИЛА 600 АКТЕРКИ НА АУДИЦИЈАТА ЗА „БОРАТ 2“, КАКО ЛАЖНА НОВИНАРКА УСПЕА ДА ВЛЕЗЕ И ВО БЕЛАТА КУЌА

„АМАЗОН“ ЌЕ ГО ОБЈАВИ „БОРАТ 2“ НЕКОЛКУ ДЕНА ПРЕД ИЗБОРИТЕ ВО САД

„БОРАТ 2“ ЌЕ ИМА УШТЕ ПОДОЛГ НАСЛОВ ОД ПРВИОТ ФИЛМ