борба против корупција

Таг
2Вести

ПРЕСУДИ ЗА КОРУПЦИЈА, СУДСКИ РЕФОРМИ…, МАКЕДОНИЈА ГИ ДОЗНА УСЛОВИТЕ ЗА ПОЧНУВАЊЕ ПРЕГОВОРИ СО ЕУ

ЏЕНИФЕР ЛОРЕНС ЌЕ ПАУЗИРА ОД ХОЛИВУД ЗА ДА СЕ БОРИ ПРОТИВ КОРУПЦИЈА