Борнео

Таг
2Вести

УМРЕ ПОСЛЕДНИОТ СУМАТРАНСКИ НОСОРОГ ВО МАЛЕЗИЈА

ИНДОНЕЗИЈА ЌЕ ГРАДИ НОВ ГЛАВЕН ГРАД БИДЕЈЌИ ЏАКАРТА ТОНЕ