БИВШИОТ СЛОВЕНЕЧКИ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПАХОР ГО ПРОДАВА СВОЈОТ „РЕНО 4“, ДОБИЛ ПОНУДА ОД НАД 34.500 ЕВРА