МУЗИЧКАТА ЛЕГЕНДА БОШКО СИМОНОВСКИ ДОБИ МУРАЛ НА ДОМОТ НА МЛАДИТЕ ВO ШТИП, КАДЕ ШТО РАБОТЕШЕ 40 ГОДИНИ