Босилово

Таг
2Вести

ТРПЧЕСКИ ЌЕ ГО ИЗВЕДЕ „МАКЕДОНИСИМО“ ВО РОДНОТО СЕЛО НА МАЈКА МУ, СЕКИРНИК

ВАЖНО Е ДА ИМ БИДЕМЕ ПОДДРШКА НА ДРУГАРИТЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТ, ВЕЛАТ ОСНОВЦИ ОД БОСИЛОВО И ГЕВГЕЛИЈА