Брајан Меј

Таг
2Вести

30 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА ФРЕДИ МЕРКЈУРИ – НЕ ПОМИНУВА ДЕН ДА НЕ ПОМИСЛАМ НА НЕГО, ВЕЛИ БРАЈАН МЕЈ

МИСЛЕВ ДЕКА СУМ ЗДРАВ ЧОВЕК, ПА ИМАВ СРЦЕВ УДАР, ОТКРИ БРАЈАН МЕЈ