Брајан Сингер

Таг
2Вести

РЕЖИСЕРОТ НА „БОЕМСКА РАПСОДИЈА“ СЕ ЗАБЛАГОДАРИ НА ИНСТАГРАМ ОТКАКО НИКОЈ НЕ ГО СПОМНА НА ГЛОБУСИТЕ

РЕЖИСЕРОТ БРАЈАН СИНГЕР ИЗБРКАН ОД ФИЛМОТ ЗА ФРЕДИ МЕРКЈУРИ