Бранислав Николов

Таг
2Вести

ФРОНТМЕНОТ НА „ФОЛТИН“, БРАНИСЛАВ НИКОЛОВ, ГО ОБЈАВИ ПРВИОТ АЛБУМ ПОД ИМЕТО ПИЈАН СЛАВЕЈ

ТОА ШТО НОВИТЕ ПЕСНИ СЕ СТАНДАРДНИ, ЗА НАС Е ЕКСПЕРИМЕНТ – „ФОЛТИН“ ГО ПРОМОВИРАШЕ ОСМИОТ АЛБУМ