ПРИЛЕПСКИТЕ АКТЕРИ ЈА ИЗНОСИЈА „ГЛЕМБАЕВИ“ НА ЕВРОПСКО НИВО, ВЕЛИ РЕЖИСЕРОТ БРЕЗОВЕЦ ПРЕД УТРЕШНАТА ИЗВЕДБА НА МОТ