британски премиер

Таг
2Вести

МАЧОРОТ ЛЕРИ ЌЕ ГО ПРЕЧЕКА ШЕСТИОТ БРИТАНСКИ ПРЕМИЕР НА УЛИЦАТА ДАУНИНГ, НО ПРВ ЛАБУРИСТ

МАЧОРОТ ЛЕРИ ГО ПРЕЧЕКА ЧЕТВРТИОТ БРИТАНСКИ ПРЕМИЕР ВО УЛИЦАТА ДАУНИНГ