КРИС ТАКЕР ГО СНИМИ ПРВИОТ ФИЛМ ПО СЕДУМ ГОДИНИ ПАУЗА, ОД ХОЛИВУД СЕ ПОВЛЕКОЛ ЗА ДА УЖИВА ВО ЖИВОТОТ