Бродвеј

Таг
14Вести

ПРЕТСТАВИТЕ НА БРОДВЕЈ СЕ ВРАЌААТ ВО СЕПТЕМВРИ ПРЕД ПОЛНИ САЛИ

„ИГРА НА ТРОНОВИ“ ДОБИВА ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА

АРХИТЕКТИ ОД ЊУЈОРК ПРЕДЛАГААТ ТЕАТАРСКИ ПРЕТСТАВИ ДА СЕ ОДРЖУВААТ ВО КОНТЕЈНЕРИ

МЈУЗИКЛОТ „ДИЈАНА“ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА НА „НЕТФЛИКС“ ПРЕД ДА СЕ ИЗВЕДЕ НА БРОДВЕЈ

БРОДВЕЈ ОСТАНУВА ЗАТВОРЕН ЗА ПРЕТСТАВИ ДО ЈАНУАРИ

РИЧАРД ЛИНКЛЕЈТР ЌЕ ГО СНИМА СВОЈОТ НАРЕДЕН ФИЛМ 20 ГОДИНИ

БРОДВЕЈ ЌЕ ПОСТАВИ МЈУЗИКЛ ЗА ПРИНЦЕЗАТА ДИЈАНА

БРОДВЕЈ ЌЕ ПОСТАВИ МЈУЗИКЛ СО ПЕСНИ НА БРИТНИ СПИРС

БРОДВЕЈ ЌЕ ПОСТАВИ МЈУЗИКЛ ОД АЛАНИС МОРИСЕТ