Брус Дикинсон

Таг
2Вести

ПЕЈАЧОТ НА „АЈРОН МЕЈДН“ БРУС ДИКИНСОН СЕ РАЗДЕЛИ ОД СОПРУГАТА ПО 29 ГОДИНИ И СЕ ПРЕСЕЛИ ВО ПАРИЗ

БРУС ДИКИНСОН ПРОГЛАСЕН ЗА ПОЧЕСЕН ГРАЃАНИН НА САРАЕВО, ВО КОЈ ОДРЖА ТАЕН КОНЦЕРТ СРЕДЕ ВОЈНАТА ВО БИХ