ЧЕТИРИ ДЕНА МЕТАЛ И ПИВО – НАД 150 БЕНДОВИ СВИРЕА НА 26. ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ БРУТАЛ АСОЛТ ВО ЧЕШКА