БТС

Таг
2Вести

ПЕСНА НА КОРЕЈСКИОТ БЕНД „БТС“ ГО УРНА РЕКОРДОТ НА ЈУТЈУБ СО НАД 100 МИЛИОНИ ПРЕГЛЕДИ ЗА 24 ЧАСА

КОРЕЈСКИ БЕНД ЗА ПРВПАТ СЕ НАЈДЕ НА ВРВОТ НА АМЕРИКАНСКАТА ТОП-ЛИСТА