АВЕНИЈАТА 9 ЈУЛИ ВО БУЕНОС АИРЕС Е НАЈШИРОКАТА УЛИЦА НА СВЕТОТ, НА НЕКОИ МЕСТА ИМА 14 ЛЕНТИ