BYD

Таг
2Вести

КИНЕСКА КОМПАНИЈА ПРВПАТ ЈА НАДМИНА „ТЕСЛА“ ВО ПРОДАЖБАТА НА ЕЛЕКТРИЧНИ АВТОМОБИЛИ

КИНЕЗИТЕ ГО ПРЕДИЗВИКУВААТ „ТЕСЛА“ СО ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ СО НОВА ТЕХНОЛОГИЈА НА БАТЕРИИ