АМЕРИКАНСКА ХЕМИЧАРКА ПРЕПОРАЧА ДА СЕ ДОДАДЕ МАЛКУ СОЛ ЗА ДА СЕ ДОБИЕ СОВРШЕНА ШОЛЈА ЧАЈ