АКТЕРКАТА ДЕНИЗ РИЧАРДС ПИЕ ЧАЈ НА „АЛКАЛОИД“ ВО РЕАЛНОТО ШОУ „ВИСТИНСКИТЕ ДОМАЌИНКИ ОД БЕВЕРЛИ ХИЛС“