Чарли Чаплин

Таг
2Вести

ГОДИНАШНИОТ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА ВО ГРАДСКИ ПАРК ПОСВЕТЕН НА ЧАРЛИ ЧАПЛИН

ФИЛМСКИ ВЕЧЕРИ СО ЧАРЛИ ЧАПЛИН ВО ДВОРОТ НА КИНОТЕКАТА