часовници

Таг
2Вести

ЗОРАН КАРДУЛА ДИЗАЈНИРА ЧАСОВНИК ЗА „СВОЧ“, ЌЕ БИДЕ ПРЕТСТАВЕН НА 8 СЕПТЕМВРИ

ШВАЈЦАРИЈА СЕКОЈА ГОДИНА ФРЛА ВО ТОАЛЕТ ЗЛАТО И СРЕБРО ВО ВРЕДНОСТ ОД ТРИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ