ЧЕДАР – АНГЛИСКО СЕЛО КОЕ ГО СОЗДАДЕ НАЈПОПУЛАРНОТО СИРЕЊЕ НА СВЕТОТ, ПА ОСТАНА БЕЗ НЕГО