ИМА МНОГУ ДА СЕ КАЖЕ, НО ЌЕ СИ ОСТАВИМЕ ВРЕМЕ ДА ТАГУВАМЕ, КАЖАА АКТЕРИТЕ ОД „ПРИЈАТЕЛИ“ ПО СМРТТА НА МЕТЈУ ПЕРИ