УЧЕНИЦИТЕ ОД ПОСЕБНИТЕ ПАРАЛЕЛКИ ГИ ПРЕЗЕНТИРАА СВОИТЕ ИЗРАБОТКИ ПО ПОВОД ШТИПСКИОТ ОБИЧАЈ ЧЕТ‘РСЕ, ЗАШТИТЕН ОД УНЕСКО