Чифте амам

Таг
23Вести

ТРЕТИОТ ДЕЛ ОД ИЗЛОЖБАТА „ПАРИСКИ РЕФЛЕКСИИ“ СЕ ОТВОРА ВО ЧИФТЕ АМАМ НА 22 МАРТ

ПИНОКИО НИЗ ОЧИТЕ НА 60 ИТАЛИЈАНСКИ ДИЗАЈНЕРИ ПРЕТСТАВЕН ВО ЧИФТЕ АМАМ

ИЗЛОЖБА НА ФИЛИГРАНСКИ НАКИТ И ЕДУКАТИВНА РАБОТИЛНИЦА ЗА ДЕЦА ЌЕ СЕ ОДРЖАТ ВО ЧИФТЕ АМАМ

ТАЊА БАЛАЌ ОТВОРА МУЛТИМЕДИЈАЛНА ИЗЛОЖБА ВО ЧИФТЕ АМАМ

ИЗЛОЖБАТА „ПАРИСКИ РЕФЛЕКСИИ 2“ ОД ДЕНЕСКА ПОСТАВЕНА ВО ЧИФТЕ АМАМ

БОСАНСКАТА УМЕТНИЦА ШЕЈЛА КАМЕРИЌ СО СВОЈА ПРВА ИЗЛОЖБА ВО МАКЕДОНИЈА

АРХИТЕКТОТ СТОЈАН ПАВЛЕСКИ СЕ ПРЕТСТАВУВА ВО ЧИФТЕ АМАМ СО ПРОЕКТОТ „ГЛУВА СОБА“

ИВАН ВЕЛКОВ ВНЕСЕ СВОИ ИНОВАЦИИ, НО И СВЕТСКИ ТРЕНДОВИ ВО МАКЕДОНИЈА – РЕТРОСПЕКТИВА ЗА 90 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА УМЕТНИКОТ

ИЗЛОЖБА ЗА 90 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА ИВАН ВЕЛКОВ ВО ЧИФТЕ АМАМ