Чиска Перељо

Таг
3Вести

НАДАЛ И ЧИСКА ПЕРЕЉО ПРВПАТ НА ФОТОГРАФИИ КАКО СОПРУЖНИЦИ

РАФАЕЛ НАДАЛ СЕ ОЖЕНИ ВО НАЈСТРОГА ПРИВАТНОСТ НА НАЈСКАПИОТ ИМОТ ВО ШПАНИЈА

ПО ТРИУМФОТ НА ЈУ-ЕС ОПЕН, НАДАЛ ГО ЧЕКА СВАДБА СО ЧИСКА ПЕРЕЉО ПО 14 ГОДИНИ ВРСКА