читање

Таг
2Вести

ФОНДАЦИЈАТА „ЃОРЃИ МАРЈАНОВИЌ“ ОРГАНИЗИРА НАТПРЕВАР ВО РАСКАЖУВАЊЕ КНИГИ ЗА ОСНОВЦИТЕ

ВО ДИГИТАЛНАТА ЕРА, СОВРЕМЕНИТЕ БИБЛИОТЕКИ ДОБИВААТ ФУНКЦИЈА НА ЈАВНА ДНЕВНА СОБА (ФОТОГАЛЕРИЈА)