читатели

Таг
3Вести

ВЕЛЕШКАТА БИБЛИОТЕКА ТРАДИЦИОНАЛНО ГИ НАГРАДИ НАЈРЕДОВНИТЕ ЧИТАТЕЛИ

ВЕЛЕШКАТА БИБЛИОТЕКА ГИ НАГРАДИ ЧЛЕНОВИТЕ СО НАЈМНОГУ ПРОЧИТАНИ КНИГИ ВО 2021

ВО ПАНДЕМИЈАТА, ЧИТАТЕЛИТЕ ЗЕМААТ ПО ЧЕТИРИ КНИГИ НАЕДНАШ, ВЕЛАТ ОД ВЕЛЕШКАТА БИБЛИОТЕКА