Дамбо

Таг
3Вести

„ДИЗНИ“ ИМ СТАВИ ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА РАСИЗАМ НА АНИМИРАНИТЕ КЛАСИЦИ „ДАМБО“, „ПЕТАР ПАН“ И „КНИГА ЗА ЏУНГЛАТА“

„ДАМБО“ И ХОРОРОТ „НИЕ“ ОД ДЕНЕСКА ВО СКОПСКИТЕ КИНА

ЌЕРКАТА НА ТЕНДИ ЊУТОН ДЕБИТИРА НА ФИЛМ ВО РИМЕЈКОТ НА „ДАМБО“