ЛОНДОНСКИ „ДАНДЕЛЈАН“ ИЗБРАН ЗА НАЈДОБАР БАР НА СВЕТОТ, ДВА ДЕНА ОТКАКО ОБЈАВИ ДЕКА СЕ ЗАТВОРА