АКО СЕ ТРУДИМЕ ДА ГИ ПРАВИМЕ ДРУГИТЕ ЛУЃЕ СРЕЌНИ, СИ НАШТЕТУВАМЕ НА СЕБЕСИ, ВЕЛИ АМЕРИКАНСКИ ПСИХИЈАТАР