МОРАВ ДА ГО ОСВОЈАМ ЈУ-ЕС ОПЕН ЗАШТО НЕМАВ КУПЕНО ПОДАРОК ЗА ГОДИШНИНАТА ОД БРАКОТ, КАЖА МЕДВЕДЕВ