„Данте“

Таг
2Вести

СО „ДАНТЕ“ И РУСКИОТ ПИЈАНИСТ ГУГНИН, ФИЛХАРМОНИЈАТА ВЕЧЕРВА ЈА ЗАВРШУВА КОНЦЕРТНАТА СЕЗОНА

104 ГОДИНИ СТАР БАР ВО ЊУЈОРК ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈДОБАР НА СВЕТОТ ЗА 2019