Дарен Аронофски

Таг
2Вести

БРЕНДАН ФРЕЈЗЕР НАЈАВУВА ГОЛЕМ ХОЛИВУДСКИ КАМБЕК СО УЛОГАТА НА МАЖ ОД 270 КИЛОГРАМИ

СИНЕДЕЈС ОТВОРА СО „КВАДРАТОТ“ НА ОСTЛУНД И „МАЈКА!“ НА АРОНОФСКИ