„ВРЗЕТЕ МИ ГИ РАЦЕТЕ“ Е ПЕСНА БЕЗ КОМПЈУТЕРСКИ ЕФЕКТИ, ЗА ОНИЕ КОИ НЕ ЗНААТ ДА ГО ЦЕНАТ ОНА ШТО ГО ИМААТ, ВЕЛИ ДАРИО